Szórakozás

Nők millióit indítja be az ágyban, de kevesen tudnak róla

PeopleImages / Getty Images
PeopleImages / Getty Images
Megállíthatatlanul terjed a TikTokon egy angol kifejezés, a „praise kink”. A szavak egy főként nőket beindító jelenségre utalnak, amiről az emberek túlnyomó többségének fogalma sincs.

A szexualitással kapcsolatos tuti tippekkel nem árt óvatosan bánni, hiszen senki sem egyforma, mindenki mástól indul be, vagy éppen lombozódik le. Van azonban valami, amit bárki, bármikor kockázatmentesen kipróbálhat és nagy valószínűséggel nem fog csalódni – írja a LadBible című brit bulvárportál.

A „praise kink” nagyjából azt jelenti, hogy valakit felizgat, ha megdicsérik: ha a partnerük szex közben elmondja nekik, mennyire szépnek, kívánatosnak, izgatónak látja őt, vagy mennyire élvezi, amit csinál.

Dr Nicole K McNichols szexológus professzor szerint a „praise kink” főként nőkre jellemző és nincs benne túl sok újdonság. „Melyikünk ne szeretné azt hallani, hogy vonzó, dögös és lenyűgöző?”

Bármennyire egyszerűnek tűnik a dolog, sok nő csak mostanában fedezi fel, hogy azok közé tartozik, akiket felpörget a dicséret. A TikTokon rövid idő alatt 60 millió megtekintés fölött jár a „praise kink” kifejezés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik