Szórakozás

Elijah Wood csak most árulta el, hogy 2021 végén megszületett a második gyereke

Daniel Boczarski / Getty Images for British Film Commission
Daniel Boczarski / Getty Images for British Film Commission
A magánélete részleteit nem szereti nagydobra verni.

Hétfőn jelent meg egy Elijah Wooddal készült nagyinterjú a Wall Street Journal honlapján, amiben A Gyűrűk Ura-trilógiából ismert 42 éve színész csak úgy mellékesen megemlítette, hogy két gyereke van, amikor arról kérdezték, mikor szokott felkelni reggelente.

Valamikor 5:30 és 6:30 között. Van egy hároméves fiunk és egy 14 hónapos kislányunk, aki elég hamar felébred. Szeretek korán kelni, elkezdeni a napot

– mondta el Wood.

A színész és partnere, Mette-Marie Kongsved lánya az interjú készítési idejét nézve 2021 végén, legfeljebb tavaly év elején jöhetett világra, eddig azonban sehol nem beszéltek róla nyilvánosan.

Wood az interjúban arról is beszélt, hogy a magánéletét továbbra is titokban fogja tartani, és csak privát közösségi oldalt tart fent, amit csak a hozzá közelállók érnek el.

Szeretnék olyan fotókat posztolni, amiket nem feltétlenül akarok megosztani a világgal. Egy nyilvános profil megváltoztatná azt, mit teszek közzé. Nem mintha bármi olyat kitennék, amit nem szívesen mutatok meg, de viszonylag privát személy vagyok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik