Szórakozás

VV Kriszti VV Melináról: Rossz érzés, hogy így kell valakitől elválnom

RTL II
RTL II
Bízik benne, hogyha adódik lehetőségük, rendezni tudják a nézeteltéréseiket.

Vasárnap este VV Kriszti nyerte meg a ValóVilág fináléját VV Melinával szemben. Az eredményhirdetést követően utóbbi nem volt hajlandó fogadni a győztes lány ölelését, mindössze kezet nyújtott neki. VV Kriszti ma a Reggeliben mesélt a villában szerzett élményeiről, illetve arról, hogyan érinti VV Melina viselkedése.

Ez bennem feszültséget kelt. Rossz érzés, hogy így kell valakitől elválnom, hogy benne is rossz érzés van felém. Inkább ez, hogy olyan jó lenne ezt így kitisztítani, hogy tűnjön el ez a tüske belőlünk. Emberek vagyunk, meg tudjuk érteni egymást. Van szánk, hogy megbeszéljük, van szívünk, hogy átérezzük egymásnak a fájdalmát

– magyarázta.

Tök jó lett volna ezt így valahogy a végére helyrehozni. Fáj, hogy nem sikerült, ettől függetlenül hogyha adódik lehetőség, akkor biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk tudni beszélni, hiszen a Melina is egy intelligens, okos nő, és neki is vannak érzései, gondolatai. Remélem, ő is majd ezt helyreteszi úgy magában, ahogy én, és hátha akkor egyszer le tudunk ülni.

VV Kriszti hozzátette, többek barátságára is sikerült szert tennie a villában, alig várja, hogy ismét találkozhasson VV BibivelVV BarnávalVV Renivel és VV Ákossal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik