Szórakozás

„Kint megvárlak, nincs az az Isten, hogy nekem más nő kellene” – VV Lissza megkapta VV Márió búcsúüzenetét

VV Ricón kívül minden bent lévő játékos kapott üzenetet a múlt heti hármas párbaj résztvevőitől.

A ValóVilág tegnap esti adásában levetítették a villalakóknak azokat a videóüzeneteket, amelyeket a szombati hármas párbaj résztvevői vettek fel. A kiesett VV Ákos VV Krisztinek, VV Márió pedig a kedvesének, VV Lisszának üzent.

Szia szerelmem! Ha ezt a videót látod, akkor sajnos kiestem. Kint megvárlak, nem kell félned, mert tudom, hogy ettől félsz. Nincs az az Isten, hogy nekem más lány kéne, vagy más nő kellene. Amiket mondtam neked, akármennyire is veszekszünk, akármennyire is vagyunk hevesek egymással szemben, akármennyire vagyunk idegesek egymásra, egyek vagyunk. (…) Van, hogy fennhangon, van hogy csúnyán beszélek veled, ezeket mind-mind sajnálom, mind-mind megbántam, és nagyon hálás vagyok ennek a játéknak, hogy megismertelek téged. Azt a kislányos, bűbájos mosolyodat. Ezt az érett nőt, aki igenis egy nő, de benne mégis egy kislány. Szeretlek. Szerelmesen

– hangzott a kiesett versenyző üzenete, amit VV Lissza könnyezve hallgatott végig.

VV Melina a győztes párbaja előtt ugyancsak felvett egy videót VV Reninek, amit most meghallgathattak a villalakók. Előbbi azt mondta, elcsípte, amikor a barátnője azt mondta VV Krisztinek, hogy VV Ákos ügyes lesz majd és visszajön, ami rosszul esett neki, de nem haragszik, és reméli, hogy barátok maradnak.

VV Rico mindeközben egyetlen üzenetet sem kapott, meg is jegyezte, hogy rá senki sem gondolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik