Szórakozás

Mémgyanús: Aubrey Plaza látványosan végig feszengte a színpadon a kollégája beszédét

Úgy tűnt, több dolog is dühítette.

A Fehér Lótusz második évadának stábja vasárnap megnyerte a legjobb drámai sorozat együttesének járó elismerést az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild idei díjátadóján. A színészek együtt mentek fel a színpadra, ahol a Bert Di Grassót alakító Murray Abraham mondott beszédet.

Ez idő alatt Jon Gies többször is megfogta Aubrey Plaza karját, majd odasúgott neki valamit. A második alkalommal a színésznő a merészen dekoltált ruhájának mellrészéhez kapott, hogy igazítson rajta egyet.

Plaza ettől kezdve láthatóan feszengve hallgatta végig Abraham beszédét, melyben utóbbi köszönetet mondott az egész stábnak, majd arra kérte a közönséget, hogy imádkozzanak a törökországi földrengés áldozataiért és a békéért Ukrajna és Oroszország között.

A beszéd végén a többi stábtaggal ellentétben a színésznő nem emelte tapsra a kezét, amikor pedig a közelében álló Michael Imperioli és Meghann Fahy megölelték egymást, kissé odébb hajolt, majd úgy fest, azt mondta:

Jézus Krisztus.

A Twitteren hamar találgatni kezdték, mi történhetett. Volt, aki szerint a színésznő azt sérelmezte, hogy kulcsszereplőként a háttérbe kényszerült, mások úgy vélik, a karját megfogó színésztársa tehetett tiszteletlen megjegyzést a ruhájára. Többen megjegyezték továbbá, hogy Fahy majdnem arcon könyökölte őt, amikor megölelte Imperiolit. Akadtak viszont olyan rajongók is, akik szerint Plaza viselkedése szimplán a műsor része volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik