Szórakozás

Varga Viktor beismerte, szándékosan hazudott arról, hogy fogférget műtöttek ki az ínyéből

Istvan Ruff / TV2
Istvan Ruff / TV2
Az emberi hiszékenységet tesztelte a „kísérlettel”.

Varga Viktor két héttel ezelőtt az Instagram-oldalán posztolt arról, hogy egy olyan fogférget műtöttek ki az ínyéből, ami embereket nem, csak tigriseket támad meg. Az énekes akkor fotókkal is szemléltette, mit operáltak ki a szájából.

Ma reggel a Mokkában mesélt tovább az esetről. A történetet azzal kezdte, hogy valószínűleg egy hat évvel ezelőtti, Indiában tett látogatása során szedhette össze az élősködőt, majd miután további részleteket is megosztott, az egyik pillanatról a másikra közölte a műsorvezetőkkel, hogy a sztorija egyébként kamu, és valójában egy cisztát műtöttek ki az ínyéből.

Valójában ez az egész történet arról szól, hogy az emberek mennyire hiszékenyek, és mindent elhiszünk. Valójában egy hatalmas cisztát műtöttek ki belőlem. Csak kíváncsi voltam, hogy meddig lehet ezzel elmenni, és a végletekig. Ami le van írva, vagy amit a médiában elmondok, az az emberek számára igaz. Úgyhogy ezzel a performansszal szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy nem kell mindent elhinni

– jelentette ki.

Az énekes hozzátette, a cisztától akkora fájdalmai voltak, hogy egy hétre ágynak esett, és mint mondja, a szóban forgó „kísérlettel” és az arra kapott reakciókkal szórakoztatta magát, illetve állította, rengeteg műsorba hívták meg, hogy meséljen a történetéről.

A műsorvezetők a riport végén figyelmeztették Vargát, hogy a jövőben problémája adódhat a tettéből, hiszen esélyes, hogy az emberek megkérdőjelezik majd a szavahihetőségét, mire azt felelte, ha valóban baja lenne, úgysem segítene rajta senki, csak a szerettei, akik tudják az igazságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik