Szórakozás

Lakatos Márk Tóth Gabiról: Vele nincs semmi bajom, azzal a médiaperszónával van gondom, akit el akar adni magáról

Super TV2 és Marjai János / 24.hu
Super TV2 és Marjai János / 24.hu
Állítja, hogy az énekesnő ma már semmilyen érzést nem vált ki belőle.

Lakatos Márk a Bestnek adott interjút, melyben terítékre került a Reggeliből való kirúgása, a Kajdi Csabával való barátsága és Tóth Gabi személye is. A stylist az elmúlt hónapokban többször is nyilvánosan állt bele az énekesnőbe, de mint mondja, a személyével egyáltalán nincs problémája.

16 éves kora óta ismerem Gabit, és komolyan mondom, hogy semmi bajom vele. Nekem azzal a médiaperszónával van gondom, akit el akar adni magáról. Az ugyanis nagyon sokszor nem hiteles számomra, ezért állok bele olykor. De hogy őszinte legyek, mára Gabi egyetlen érzelmet vált ki belőlem: a semmit. Nem foglalkozom vele manapság

– mondta Lakatos, aki azt is kijelentette, hogy a cirkusz nagy része a médiának szólt.

Keverjük a habot magunk körül, hatást akarunk kiváltani, erről szól a médiaszereplői lét. Aki mást mond, és résztvevője ennek a világnak, az hazudik. Én semmit sem bánok, amit valaha tettem és mondtam!

– tette hozzá.

Ami a Kajdi Csabát illeti, a stylist ma már úgy gondolja, nem a nyilvánosság előtt kellene üzengetniük egymásnak, ezért ő ezt be is fejezte a maga részéről. A békülésükről mindössze annyit mondott, nem tudja, hogy valaha megtörténik-e, de nem is akar ezen gondolkodni.

Lakatos az interjúban arról is mesélt, hogy a Reggelis pályafutása végén egy öltözői beszélgetésben bökték oda neki, hogy többet nem kell jönnie. Mint mondta, a stílus volt az, amit bántónak érzett, azt ugyanis természetesnek tartja, hogy a műsorok és a műsorvezetők időszakonként változnak. Az RTL-lel azóta rendezte a viszonyát, tavasszal pedig saját online reggeli műsort tervez indítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik