Szórakozás

Farkas Alexandra a megcsalásról: Én nem akarnám tudni, ha a férjem félrelépne

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu
Úgy véli, egyedül nem lenne képes feldolgozni a tényt.

A Reggeli mai adásában Farkas Alexandra és Könyves Tamás, a ValóVilág egykori versenyzője vitatkoztak a megcsalásról. Utóbbi azt mondta, ő mindenképpen szeretné tudni, ha a kedvese félrelépne, és ha tudomást szerezne arról, hogy egy ismerőséhez hűtlen a párja, biztosan felvilágosítaná ez ügyben.

Farkas Alexandra ennek éppen az ellenkezőjéről számolt be. Mint mondta, szerinte nem mindig megoldás elárulni a megcsalt félnek, mi a helyzet: úgy véli, nagyon kell figyelni arra, hogy az illető éppen milyen lelkiállapotban van, és az sem mindegy, mennyire áll közel hozzánk. Ha pedig hozzá lenne hűtlen a párja, semmiképp sem akarna erről tudni.

Szerintem valahol önmagadat vered azzal kapcsolatban át, amikor azt mondod, hogy nem érzed, hogy a melletted lévő ember félrelép. Lehet, hogy egy ideig nem akarod érezni. Én teljesen magamból indulok ki, én nem akarnám megtudni, hogy a férjem félrelép. Biztos, hogy nem. Azért nem, mert most már tartok olyan tudatossági szinten, hogy tudom, hogy képtelen lennék belőle kilépni egyedül. És sokkal nagyobbat ártanék magamnak azzal, ha azt mondanám, jól van, gyerekek, én innentől kezdve szingli vagyok, viszontlátásra, válunk, minden. Mert egyszerűen tudom, hogy én ezt nem tudnám megtenni

– magyarázta az Éjjel-Nappal Budapest egykori színésznője.

Mint mondta, szerinte ez egy nagyon kényes téma, és ő is volt már olyan helyzetben, hogy vele csaltak meg valakit, ekkor éveken át őrlődött, elmondja-e a dolgot a nőnek. Végül úgy döntött, csendben marad, mert attól tartott, a saját életét és a másik két ember kapcsolatát is tönkretenné, ha beszélne.

Hozzátette, az ő erkölcsébe nem férne bele a megcsalás, szerinte ezen nincs is mit megbeszélni, nem lehet megbocsátani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik