Szórakozás

„Kilenc percen múlt az életem” – Kocsis Alexandra elmesélte, hogyan élt túl egy terrortámadást

TV2
TV2
Biztos benne, hogy az édesanyja megérzése mentette meg.

Kocsis Alexandra, a Survivor és az Exatlon Hungary egykori versenyzője a minap a TikTok-oldalán mesélte el követőinek élete alighanem legrémisztőbb élményét.

Mint mondta, 2017-ben a Survivor forgatása után Nagából Manilába utaztak, onnan indult a gépük Magyarországra. Éjfél környékén érkeztek meg a hotelükbe, a transzfer viszont hajnali háromkor jött értük, ezért volt még pár óra szabadidejük. A sportoló ekkor úgy döntött, elkölti ajándékokra a megmaradt pesóját, így célba vette a szemközti szálloda éjjel-nappali boltjait.

@alexandrakocsisofficial 😱 Hogyan éltem túl egy terrortámadást Manilában? PART 1 Anyai megérzés?🙏🏼❤️ #iamsurvivor #thanksgod #thanksmom ♬ eredeti hang - Alexandra Kocsis

Az ő szállásukon wifi sem volt, egy közeli kaszinóban viszont igen, ezért Kocsis úgy döntött, ott költi el a maradék valutáját és közben még az édesanyjával is tudott beszélni az internetet használva. Sokáig viszont nem maradt, az édesanyja ugyanis folyvást arra kérte, hogy térjen vissza a szállására. Végül hallgatott rá, éppen akkor állt fel a helyéről, amikor egy társaság befutott, és egyből le is ültek a helyére.

Mielőtt felálltam volna a rulettasztaltól, jött egy öt fős társaság, köztük volt egy sapkás kínai fiú, és kérdezte, hogy én most megyek-e, mert akkor pont le tudnak ülni ide az asztalhoz. Mondtam, hogy igen, pont megyek, úgyhogy jöjjenek nyugodtan. Kimentem, elköszöntem anyától, ez a sapkás fiú jött velem, annyit hallottam fél füllel, hogy elszalad mosdóba

– idézte fel az előzményt.

Amikor felért a szállodai szobájába, nem sokkal azután, hogy becsukta maga mögött az ajtót, tűzijátékszerű hangokat és sikításokat hallott, így először azt hitte, valamilyen buli vette kezdetét.

Miután összepakoltam a cuccaimat, elindultam lefele a lifttel a tízedikről, majd kinyílt a liftajtó… mindenhol véres fejű emberek, rendőrök, mentősök rohangáltak össze-vissza. És az a sokkhatás, hogy úristen, itt is valami filmet forgatnak, vagy mi történt?

A sportolóval végül a recepciós közölte, hogy terrortámadás történt, méghozzá abban a kaszinóban, ahonnan nem sokkal korábban kisétált.

Ott kicsit sokkot kaptam, lelassult minden. Oldalra néztem, és ott volt az a sapkás fiú összegörnyedve a földön, és nagyon-nagyon sírt. Egyből odamentem hozzá megkérdezni, hogy mi történt. Ő azért maradt életben, mert velem együtt elindult, és kiment mosdóba, viszont az Iszlám Állam egy terroristája bement a kaszinóba és lelőtt mindenkit, köztük az összes barátját, aki annál a rulettasztalnál ült, ahol én. Úgyhogy nem tudom, hány életem van még, de az biztos, hogy a Jóisten és a nagypapám odafent vigyázott rám, és az is biztos, hogy ez egy anyai megérzés volt

– emlékezett vissza a sportoló, aki szerint ha az édesanyja nem nyomasztotta volna szüntelenül azzal, hogy térjen vissza a szállására, biztosan nem élte volna meg, hogy a reptéri transzfer érte jöjjön.

Még ennyi idő után is nehéz felfogni. 9 percen múlt az életem

– tette hozzá kommentben.

@alexandrakocsisofficial 😱 Hogyan éltem túl egy terrortámadást Manilában? PART 2 Anyai megérzés?🙏🏼❤️ #survivor #thanksmom #thanksgod ♬ eredeti hang - Alexandra Kocsis

Ajánlott videó

Olvasói sztorik