Szórakozás

Hunyadi Donatella: Úgy érzem, mára sikerült kilépnem édesanyám árnyékából

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
Évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy nem Kiszel Tünde lányaként, hanem a saját tehetsége jogán szeretne érvényesülni.

Hunyadi Donatella a Bestnek adott interjút, melyben elmesélte, hogyan élte meg gyerekként, hogy az édesanyja, Kiszel Tünde országszerte ismert volt.

Mint mondta, a naptárdíva mindig igyekezett egészséges egyensúlyt fenntartani a civil életük és a nyilvános szereplések között, általános iskolásként viszont a hírnév árnyoldalait is meg kellett ismernie.

Hét-nyolc éves lehettem, amikor behoztak az osztálytársaim a suliba egy újságot, aminek a címlapján édesanyámmal ketten szerepeltünk. Kinevettek, kigúnyoltak, és kérdőre vontak, hogy én miért vagyok az újságokban, és ők miért nem? Aztán én is elkezdtem gondolkozni ezen, majd minden felmerülő kérdést otthon kibeszéltem édesanyával, így tudtam túlélni a megrázkódtatásokat

– magyarázta a lapnak a 21 éves lány, aki tíz évvel ezelőtt jutott arra az elhatározásra, hogy többé nem szeretne közreműködni az édesanyja naptárfotózásain, Kiszel Tündével azóta is csak elvétve szerepelnek együtt.

Jobb szeretnék Hunyadi Donatellaként, mintsem Kiszel Tünde lányaként érvényesülni. Tizennégy éves koromban leszerződtem Magyarország egyik legnevesebb modellügynökségéhez, és négy éven keresztül Kajdi Csaba egyengette a karrieremet. Később szabadúszó lettem, és több neves lapnak, többek között az olasz Vouge-nak is dolgoztam. A modellkedés mellett pedig énekelek, a Zeneakadémián tanulok klasszikus zenét, és legtöbbször templomokban szoktam fellépni. Úgy érzem, mára sikerült kilépnem édesanyám árnyékából

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik