Szórakozás

VV Barna szteroiddal próbált izmosodni, emiatt megereszkedett az egyik melle

A karizmai viszont megmaradtak.

VV Barna, a ValóVilág legutóbbi kiesője ma a Reggeli vendége volt, ahol egyebek mellett arról is kérdezték, igaz-e, hogy a villába való beköltözése előtt szteroiddal igyekezet izmot építeni. Mint mondta, ez valóban így történt, másokat viszont óva intene a szer használatától.

Volt egy buta gondolat a fejemben, hogy milyen szuper lesz majd, ha az ember izmos lesz. Hát akkor ha bárkinek ilyen gondolat lenne a fejében, akkor még most verje ki, mert az legnagyobb butaság lenne. Ezt tanító jelleggel szeretném mondani. Járjon le a konditerembe és tegyen azokért az izmokért. Nekem lett egy kellemetlenségem ebből, hogy megereszkedett a jobb mellem a ValóVilág előtt pont. Ez optikailag is elég kellemetlenül néz ki

magyarázta VV Barna, hozzátéve: a karizmai azért megmaradtak.

A legköszönő játékos azt is elmondta a műsorban, hogy amikor VV Lisszával párbajra mentek, össze sem pakolta a ruháit, annyira biztos volt abban, hogy ő tér majd vissza a villába. A feltevését arra alapozta, hogy véleménye szerint ő sokkal többet adott a nézőknek, mint a párbajellenfele, akit végül a nézők visszaszavaztak a villába. Hangsúlyozta, hogy van benne egy egészséges magabiztosság, nagyképűnek viszont nem tartja magát.

A jövőre nézve elmondta, egyelőre vissza kell mennie Svájcba, de szeretne hazaköltözni Magyarországra, hogy napelemes vállalkozást indítson, aminek Peller Anna a „csődör a tetőn” márkanevet javasolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik