Szórakozás

Elő adásban injekcióztak vitaminkoktélt Erdélyi Mónika szemkörnyékére

A természetesség híve, de fontosnak tartja, hogy tetsszen magának a tükörben.

Erdélyi Mónika ma a Mokka vendége volt, ahol élő adásban kapott vitaminkoktélt a szemkörnyékére. Mint mondta, a természetességnek és a plasztikáztatásnak egyaránt híve, bár utóbbi esetében nem szereti a túlzásokat.

Abszolút és teljes mértékben híve vagyok a természetességnek és a plasztikának is. Ez tudom, hogy furcsán hangzik, de szerintem külön kell választani azokat a kezeléseket, amiket például én kapok, amik tényleg azt szolgálják, hogy szebbek legyünk. Aztán van a túlzásba vitt, amihez én nem már nem járulnék hozzá, vagy nem szeretném

– magyarázta Erdélyi, hozzátéve: nyíltan vállalja, hogy ízléses szépészeti beavatkozásokat ő is szívesen igénybe vesz, és másoknak is ajánlja ezeket.

A műsorban egy speciális szemkörnyék-revitalizáló kezelést végeztek el rajta, nem tűvel, hanem szilikonkristályokból álló pengék segítségével juttattak be a bőre alá egy különböző aminosavakból, vitaminokból és ásványi anyagokból álló koktélt. A műsorba szintén meghívott Slamovits-Horváth Beáta kozmetikai szakértő tisztázta, a szóban forgó kezelés egy orvosi esztétikai eljárás, ami nem számít plasztikai beavatkozásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik