Szórakozás

Zdroba Patrik a menyasszonyáról: Azért vagyunk tökéletes pár, mert nehéz elképzelni, hogy nálunk vannak hülyébbek

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
„Nagyon durván szerelmesek vagyunk egymásba” – állítja az énekes, aki szeptemberben tervezi feleségül venni Bádoki Bettinát.

Zdroba Patrik és Bádoki Bettina három éve vannak együtt, az énekes a Borsnak beszélt a kapcsolatukról.

Azért vagyunk tökéletes pár a szó minden értelmében, mert nehéz elképzelni, hogy nálunk vannak hülyébbek. Mi ketten együtt minden szempontból összeillünk, bolondok, makacsok vagyunk

– árulta el Zdroba Patrik majd hozzátette, olyannyira hangoskodó típusok, hogy megesett, a szomszédjukból emiatt el is költöztek a lakók.

Betti hangos csaj. Én nem, mert vigyázok a hangomra, épp ezért nem szoktam kiabálni, ő viszont sipítozik. Nagyon kemény, de imádom, olyankor röhögök rajta. A kapcsolatunkban a legnagyobb összetartó erő a humorfaktor, és az, hogy nagyon durván szerelmesek vagyunk egymásba. Én még nem éltem át ilyet, és ő sem. Egyfolytában egymás szájában vagyunk, de tényleg olyan szinten, hogy érintjük egymást folyamatosan, egymáshoz bújunk, ha utáljuk egymást, akkor is.

Esküvőjük szeptemberben esedékes, az énekes, aki vasárnap elsőként esett ki a Sztárban Sztár kilencedik évadában, ezzel kapcsolatban viccesen megjegyezte:

Azért most terveztem, hogy kicsit tovább jutok, és jön egy kis zsé, úgyhogy most nehezebb a szituáció egy kicsit…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik