Szórakozás

ValóVilág: Lissza feladta a játékot, Melina és Márió már biztosan ott lesznek a következő párbajon

Hétfőn a kiválasztás után egyből megtartották a kihívást is. Még kérdéses, ki lesz a harmadik résztvevő a ValóVilág 11 első hármas párbaján.

Egyre jobban közeleg a ValóVilág 11 fináléja, ezért felgyorsulnak az események a villában. A játékosok megtudták, hogy hétfő este megtartják a következő kiválasztást, VV Lissza azonban még előtte fontos döntést hozott meg. Esti civakodása VV Márióval odáig vezetett, hogy a lány hirtelen felindultságból bement a riportszobába.

Eljött az a pillanat, hogy hiába nyertem meg ezt a párbajt, úgy döntöttem most, hogy haza szeretnék menni holnap. Ez nekem már sok, ami itt megy. Nem bírom ezt sem lelkileg, sem testileg. Nagyon szeretnék hazamenni! Nagyon sajnálom, én nagyon akartam ezt a játékot, de nem bírom tovább, és szeretnék hazamenni

– mondta könnyek között.

A szabályok szerint a játékosnak a bejelentésétől fogva 24 óra áll rendelkezésére, hogy meghozza végleges döntését távozásával kapcsolatban.

A villalakók végül megszavazták a következő kiválasztottat (Lisszával együtt). VV Melina és VV Rico is 2-2 jelet kapott, és végül VV Kriszti szavazatán dőlt el, hogy Melina megy párbajozni. Ez után Puskás Peti bejelentette, hogy rögtön sor kerül a kihívásra. A kiválasztottnak mindössze pár perce volt összeszedni a gondolatait, majd kiállt a többiek elé, és kihívta VV Máriót.

Szerdán újabb kihívás következik, a héten ugyanis lezajlik a VV11 első hármas párbaja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik