Szórakozás

Három felesége mellett nem érzi szükségét, hogy dolgozzon

Az amerikai férfi szerint a királynők, vagyis feleségei kezében kell lennie a hatalomnak.

Egy amerikai férfi három felesége mellett nem vágyik a kenyérkereső szerepre – szerinte a királynők, vagyis feleségei kezében kell legyen ez a hatalom.

A kétgyermekes Nick Davis egy háztartásban él mindhárom feleségével, és éjszakánként „szendvicsként” alszanak hitvesi ágyukban. Ha bárki magányra vagy intimitásra vágyna, mindenkinek jut elég hely a házban, azonban a nők egymással nem randevúznak, csak Davissel tartanak fent szexuális kapcsolatot.

A többnejűség ráadusul nem a Daily Mail szerint sokak által szerencsésnek gondolt férfi fejéből pattant ki: első felesége, April javasolta kilenc együtt töltött év után, hogy talán ily módon felfrissíthetnék kapcsolatukat.

Nicket nem egyszerű kezelni. Mondjuk úgy, hogy… szóval sok szempontból. Nick sok a hálószobában.

– jegyezte meg April a TLC Feleségtársat keresünk című műsorában, ahol Davisék mellett másik két poligám család életébe nyerhetnek a nézők betekintést.

Davis hamar ráállt a javaslatra, így felesége bemutatta az általa és férje által is vonzónak talált Jennifernek, Jennifert pedig a 22 éves Danielle követte a sorban, akivel tavaly házasodtak össze.

Nick személyiségével általában véve is nehéz megbirkózni. Jó, hogy vannak segítő kezek.

– tette hozzá April.

A kétgyermekes apa úgy nyilatkozott az esküvőről, hogy az álmát élte meg, amely érzésen legújabb felesége is osztozott, hozzátéve, nem gondolta volna, hogy lehet ilyen boldog. Az esküvőt követően pedig a férfi második felesége, Jennifer teherbe esett a család első gyermekével, Verával. Davisnek ugyan már egy előző kapcsolatából született gyermeke, de kamaszfia nagyon szereti kistestvérét.

Míg a friss apuka fél éves gyermekükkel és annak édesanyjával otthon tölti ideje nagy részét, addig másik két felesége eljár dolgozni.

A családnak nem csak közös ágya, de közös Instagramja is van, ahol állítólag már több nő jelezte feléjük, hogy szívesen csatlakoznának a Davis köré gyűlt trióhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik