Szórakozás

Revolver alakú medencét építtetett a kertjébe egy floridai férfi – videó

Ilyen, amikor egy szakember megunja a hagyományos formákat. A meghökkentő medence bemutatása végett még egy drónt is felküldött egy helyi tévécsatorna. Mutatjuk a légifelvételt.

A Louis Minardi házának hátsó udvarán lévő úszómedence akár Florida egyik jelképe is lehetne, hiszen az USA délkeleti állama nemcsak arról híres, hogy egy népszerű nyaralóhelynek számít az amerikaik körében, hanem a laza lőfegyvertartási szabályairól és a fegyverkultúrájáról is hírhedt.

Bár a kerti medencék általában a házak lakóinak és vendégeinek nyugalmas pihenését szolgálják, a Pasco megye Odessa városában található ingatlan területén ásott medencére ez nem feltétlen igaz, mivel a formája olyan, mint egy hatlövető revolveré. Így nem csoda, hogy a helyi média is felkapta a különleges kerti alkalmatosságot.

A Fox 13 tampai tévécsatorna stábja még egy drónt is felküldött az égbe, hogy megörökítsék a hatlövető medencét egy több mint háromperces légifelvétellel.

A medence tulajdonosára egyébként a helyi média mellett az új szomszédok is rendszeresen rácsodálkoznak, akik mindig átmennek megnézni a medencéjét, majd miatt rendszeresen őrültnek nézik.

A most 67 éves Minardi azt is elárulta, hogy a revolver alakú medence története nagyjából 40 évvel ezelőttre nyúlik vissza. És azután született meg, hogy egy beszélgetés alkalmával arról panaszkodott neki egy felnőttként medenceépítéssel foglalkozó középiskolai barátja, hogy mennyire unja a hagyományos formájú medencék építését.

Minardi eleinte vonakodott, de mivel egész életében nagy szerepet játszottak a fegyverek, ezért végül kötélnek állt. A medencetulajdonos ugyanis vadászként nőtt fel, első lőfegyverét, egy duplacsövű puskát még kiskamasz korában szerezte be, és már akkoriban is járt vadászni a barátaival.

Kamaszkoromban én voltam a legalacsonyabb, legkisebb srác, és vettem egy átkozott 12-es kaliberű puskát

– idézte fel az idős úr, majd így folytatta: „Akkoriban más idők jártak: 12 évesek voltunk, az anyáink adtak nekünk egy doboz töltényt és egy puskát. De bíztak bennünk. Tudták, hogy tudjuk, mit csinálunk.”

Louis Minardi fegyverekhez fűződő viszonya azonban itt nem ér véget, ugyanis a hetvenes években elvégzett több fegyverkészítő-tanfolyamot is, 1976-ban pedig megalapította bátyjával közös fegyverkészítő vállalkozását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik