Szórakozás

Rácz-Gyuricza Dóra a férjéről, Rácz Jenőről: Sokkal jobbak vagyunk, mióta megismerkedtünk

RTL
RTL
Szerinte az a titkuk, hogy nem hátráltatják egymást, hanem nyomják előre.

Szakmai és párkapcsolati sikereiről beszélt Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra a Három igazság legutóbbi epizódjában. A páros külön-külön válaszolt a feltett kérdésekre, amikből kiderült, hogy kapcsolatuk alapja az, hogy felnéznek egymásra.

A stabil párkapcsolatoknak az egyik alappillére, hogy felnézz a másikra. Legyen az bármi is, amit csinál. Úgy tudj a másikra nézni, amikor hazajön vagy mesél arról, mit csinál, hogy »Azta, de jó lenne, ha én is tudnék ilyet«, vagy legalábbis motiválna. Szerintem ez az egyik titka a mi kapcsolatunknak, hogy nagyon motiváljuk egymást. Nyilván más területeken az életben, de onnan látszik, hogy mi jól működünk együtt, hogy sokkal jobbak vagyunk, mióta megismerkedtünk. Rengeteg új eredményt értünk el, felsőbb szintre jutottunk el, mint amit terveztünk, elértünk egy csomó célt. Nem hátráltatjuk egymást, hanem nyomjuk előre

– fogalmazott Rácz-Gyuricza Dóra, aki azt is elárulta, miben látja férje sikerének titkát:

Szerintem ez teljesen egyértelmű: rendkívüli módon hisz magában. Olyan szinten önbizalommal van tele a Jenő, hogy csodálatra méltó, hogy nincs benne egy fikarcnyi kétség sem, hogy amit ő megalkot a tányéron, az ne lenne zseniális.

Ez a fajta magabiztosság a magánéletben is jellemző a séfre. Felesége szerint jól kiegészítik egymást, nagy harmóniáéban élnek együtt, és sokat tanulnak a másiktól.

Nagyon sok sikert értem ez az által, hogy én is elkezdtem hinni önmagamban. Mert hát úgy voltam vele, hogy ha ő ennyire biztos benne, akkor én miért nem?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik