Szórakozás

Kiss Ernő Zsolt: Nem tudnék vadházasságban élni

TV2
TV2
Nyári Darinkával nem terveznek több gyereket, lányuknak szeretnének mindent megadni.

Kiss Ernő Zsolt, a Sztárban Sztár 9. évadának versenyzője Nyári Darinkával való, 17 éve tartó házasságáról mesélt a Meglepetés magazinnak, amit a Blikk szemlézett. Mint elmondta, kapcsolatuk barátságként indult.

Aztán egymásba szerettünk, majd az egyéves évfordulónkon megkértem a kezét, és a házasságunkat is halálosan komolyan gondoltuk a kislányunk születése előtt is. A neveltetésemből adódóan nem tudnék vadházasságban élni, nekem fontos, hogy azt mondhassam, van egy feleségem. A Darinkával közös évek egyre szorosabbá tették a szövetségünket: ösztönözzük és támogatjuk egymást. Nekem szükségem is van a feleségem biztatására, mert néha kishitű vagyok, tele kétellyel, amit Darinka nagyon jól kezel. Tudja, hogy mit kell mondania ahhoz, hogy elhiggyem, sikerül elérnem a kitűzött célt

– mondta el feleségéről a színművész.

Tavaly együtt szerepeltek az Ázsia Expresszben, amit annak ellenére sem bánták meg, hogy közben sokat veszekedtek egymással. A közös kaland során rájöttek, többre képesek együtt, mint gondolták. „Nagyon jó a házasságunk, és egymás nélkül semmire sem mennénk” – szögezte le Kiss Ernő Zsolt.

A házaspárnak van egy tízéves kislánya, Zoé. A színész az interjúban elárulta, szeretnének-e második gyermeket.

Ha Zuzu igényelne kistestvért, mert nem szeretne egykeként felnőni, elgondolkodnánk a dolgon, de mi nagyon jól megvagyunk hármasban. Amikor Darinka teherbe esett, három titkos kívánságunk volt: egészséges, szőke hajú kislányra vágytunk. Miután megadták az égiek, úgy éreztük, teljes a boldogságunk, nem kérhettünk tökéletesebb gyereket. Szeretnénk minden jót megadni a lányunknak, az ő életéért tudunk felelősséget vállalni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik