Szórakozás

Kártérítést követelnek a Peltz-Beckham esküvő szervezői

Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Nicola Peltz édesapja, Nelson Peltz korábban azért perelte be a duót, mert nem voltak hajlandóak visszaadni neki a 159 ezer dolláros foglalóját, miután kilenc nap után kirúgta őket.

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz tavaly áprilisban házasodtak össze, az esküvőjük 3 millió fontba (azaz több mint 1,3 milliárd forintba) fájt. A szervezés viszont közel sem ment zökkenőmentesen: januárban derült ki, hogy Nelson Peltz, Nicola Peltz édesapja beperelte Nicole Braghin és Arianna Grijalba esküvőszervezőket, akiket másodikokként bíztak meg a lagzi tervezésével. A milliárdos sérelmezte, hogy a szervezők nem voltak hajlandóak visszaadni a 159 ezer dolláros foglalóját, miután kilenc napnyi közös munka után elbocsájtották őket – arra hivatkozva, hogy a dolgok szervezetlenül mennek.

A Page Six információi szerint a duó ellenkeresettel élt, melyben szerződésszegéssel vádolják a családot. Mint írják, Nicola Peltz édesanyja, Claudia állítólag eltitkolta férje, Nelson Peltz elől az esküvő valódi költségeit, és a szervezőket is próbálta rávenni arra, hogy ebben segítsenek neki.

A kereset szerint a milliárdos több mint 100 ezer dollárt fizetett ki a lánya haj- és sminkszolgáltatásaiért, valamint az utazási költségekért. Braghin és Grijalba állítják, hogy Claudia Peltz azt mondta, a férje semmiképp nem szerezhet tudomást az említett összegről, különben „megöli őt és nagyon dühös lesz”. Hozzátették, hogy Nicola és Claudia Peltz viselkedése egy adminisztrációs katasztrófával volt egyenlő: amíg ugyanis a Beckham család vendéglistája teljesen szervezett volt, addig a Peltz szülők és az ifjú pár listája frissítetlen maradt, és több cím is hiányzott róla. Sőt, Nicola Peltz a beszámolójuk szerint egy csoportos csetbeszélgetésben folyamatosan küldött új neveket, majd kérte azok eltávolítását.

Mint mondják, Claudiáék a problémák valódi megoldása helyett inkább arra koncentráltak, hogy a hibáikat elrejtsék Nelson Peltz, illetve David és Victoria Beckham előtt. Nicola Peltz továbbá egyszemélyes kampányt folytatott azért, hogy Ron DeSantis floridai kormányzó ne legyen meghívva. Nelson Peltz állítólag le is akarta fújni a menyegzőt, a felesége viszont kérlelte, hogy ne tegye, mert az tönkre tenné a lányuk karrierjét.

A Peltz-Beckham esküvő tervezését végül a Michelle Rago Destinations nevű cég bonyolította le, ezzel ők lettek a harmadik szervezői csapat, akiket megbíztak a munkával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik