Szórakozás

Ábel Anitát hiába hívják, nem vállal főzős tévéműsorokat

Nánási Pál / TV2
Nánási Pál / TV2
Elárulta, miért nem.

Annak ellenére, hogy Ábel Anita otthonosan mozog a konyhában, eddig egyetlen tévés főzőversenyben sem mérette meg magát, pedig mindenhová hívták. A színésznő, aki hamarosan újra az Ide süss! gasztronómiai vetélkedőben lesz látható, a Meglepetés magazinnak elárulta, nem tartja magát versenyző típusnak, ezért visszautasította az ilyen jellegű felkéréseket.

Képtelen lennék nyomás alatt teljesíteni. Az Ide süss!-ben épp az a jó, hogy nagyon különbözik más csatornák hasonló produkcióitól. Itt nincs feszültség, kiabálás. Épp ellenkezőleg: nyugodt, vicces, szerethető.

Elmondta, ők műsorvezetőtársával, Sass Danival inkább úgy viselkednek, mint a jó edzők: segítik, támogatják a hobbicukrászokat. „Egyébként én ebben vagyok jó. Szeretek és szerintem tudok is másokat motiválni” – tette hozzá.

Ábel Anita vőlegénye, Roberto Favaro gasztrotanácsadó, aki otthonukban is szereti felügyelni a konyhai folyamatokat.

Ő minden körülmények között séf, aki megszokta, hogy a keze alá dolgoznak. Bátran kijelenthetem, hogy bármelyik Michelin-csillagos séf elégedett lenne velem, annyira tudom, hogy mit hogyan kell előkészíteni, majd elpakolni. Első osztályú konyhalány vagyok. A főzés nálunk közös program, közben beszélgetünk. Robi szereti, ha ott vagyok mellette. Fontos a szépen megterített asztal, hogy leüljünk, én szedjek neki, és közösen étkezzünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik