Szórakozás

Pink több mint húsz év után bevallotta, hogy egyáltalán nem élvezte a Lady Marmalade klipforgatását

Kevin Mazur / WireImage / Getty Images
Kevin Mazur / WireImage / Getty Images
Ebben Christina Aguilerának is lehetett szerepe.

2001-ben jelent meg a Lady Marmalade feldolgozása Pink, Christina Aguilera, Mya és Lil’ Kim előadásában. Pink a BuzzFeednek elárulta, hogy a dalhoz készült videoklip forgatása nem tartozik a legjobb emlékei közé.

Nem volt nagy móka elkészíteni. Nagyon szeretek mókázni, de ez inkább frusztráló volt. Voltak köztünk »egyéniségek«… Kim és Mya kedvesek voltak

– fogalmazott az énekesnő, feltűnően nem említve Aguilerát.

Régóta terjed a szóbeszéd, miszerint a két énekesnőnek nem túl jó a viszonya. A köztük lévő feszültség állítólag akkor lángolt fel, amikor a stúdióban arról kellett dönteni, ki mely részeit énekli majd a dalnak. Évekkel később a Voice készítése közben rendezték a nézeteltéréseiket, Pink ekkor azt nyilatkozta, hogy mindketten érettebbek lettek, és egy öleléssel feloldották a konfliktusukat.

A Lady Marmalade kapcsán Pink azt is felidézte, hogy a forgatáson történt néhány bosszantó dolog, például folyton sírt, mert a bőre túl érzékeny volt a sminkre, amit használtak.

Olyan, mintha két életet leéltem volna azóta, sőt nyolcat. És az a paróka… De láttad, milyen fenekem és hasizmaim voltak akkoriban?

Ha valakinek kimaradt volna, mutatjuk a Moulin Rouge című film betétdalaként is ismert számot:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik