Szórakozás

Tolvai Reni: Régen rosszul érintett, ha megírták, hogy villantottam, mostanában egyre kevésbé érdekel

Mohai Balázs / MTI
Mohai Balázs / MTI
Az extrém stílusáról ismert énekesnőt hidegen hagyják a sértő üzenetek.

Tolvai Renit gyakran érik támadások a közösségi oldalakon megosztott tartalmai miatt, az énekesnő azonban úgy tartja, „bárki bármit mond, én csak magamra koncentráljak, még ha mindenki ellenem is van”.

Ezeket a felületeket fotóalbumként használom. Nem jellemző, hogy kiöntsem ott a lelkemet; arra itt vannak a barátok, a család. Régen érzékeny lány voltam, megviseltek a dolgok. Rosszul érintett, ha megírták, hogy villantottam valahol. Mostanában vettem észre, hogy az évek múlásával egyre kevésbé érdekel. A sok kritika ellenére nem változtam meg. Ugyanúgy szeretem a kirívó, extrém ruhákat. Attól, hogy nincs olyan posztom, amiről ne írnának valamit, én nem akarok megváltozni. Nem zárkózom be csak azért, hogy ne bántsanak tovább

– fogalmazott az előadó a Hot magazinnak adott interjúban, amit a Blikk szemlézett. Mint mondja, a sértő üzenetek sem hatják meg.

Szoktam ilyeneket kapni és látni, de teljesen hidegen hagynak. Már nem is bántanak meg. Kapok olyan sértő üzeneteket, amiken a barátaimmal jókat szoktunk mulatni. Kell azért egy vastag bőr az arcra, hogy ne hassanak rám. Úgy érzem, tisztában vagyok azzal, hogy ki vagyok és mit szeretnék csinálni, szóval nem tudnak megbántani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik