Szórakozás

„Szeretném, ha a barátnőm lennél!” – VV Melina nyitni kezdett a villalakók felé, miután VV Dani kiesett

VV Reni először örült VV Melina közeledésének, miután viszont belegondolt ennek miértjébe, sírva fakadt.

Múlt hétvégén VV Dani számára ért véget a ValóVilág, a párbajról VV Márió tért vissza a villába. VV Melinát megviselte a párja kiesése, hiszen VV Dani volt az, akivel mindent együtt csináltak.

A versenyző nem sokkal a párbaj vége után úgy döntött, összeszedi magát és tovább küzd bent a céljaiért: első dolgai közé tartozott, hogy VV Renit ölelgetve megkérdezte, lesznek-e újra barátok.

Úgy szeretlek, csak ne Barnázzál ennyit! Szeretném, ha a barátnőm lennél

– mondta a villatársának, aki kezdetben ugrándozva fogadta a felvetést, később viszont belegondolt VV Melina tettének miértjébe.

Őszintén szólva sokkal jobban esett volna Melinától az, ha jó pár nappal ezelőtt mondja nekem, nem most, hogy a Dani kiesett. Nekem ez annyira furán jön le, hogy most akkor újra legyünk barátnők, eddig meg úgymond, próbálkoztam, mentem utána, semmibe voltam nézve

– mondta VV Reni az riportszobában, majd VV Kriszti előtt el is sírta magát.

VV Melina és VV Reni nem sokkal később az udvaron szólalkoztak össze, utóbbi azt is sérelmezte, hogy VV Melina VV Barnával sörpongozott a konyhában, dacára annak, hogy többször is kijelentette, nagyon nem kedveli a versenyzőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik