Szórakozás

Tommy Lee feleségét szétszedték a TikTokon, miután Pamela Andersonon élcelődött

PHOTOLOGY / GC Images / Getty Images
PHOTOLOGY / GC Images / Getty Images
A kevéssé ízléses felvételt törölte, de volt, aki ettől gyorsabban lementette azt az utókornak.

A napokban debütált Pamela Anderson memoárja és az általa narrált, az életéről szóló dokumentumfilmje is. A modell korábban a The Wall Street Journalnek adott interjújában azt mondta, Tommy Lee jelenlegi felesége, Brittany Furlan biztosan idegesítőnek találja majd a könyvét, amiben mélyen belemerül a rockerrel közös szerelmi múltjukba, ez pedig a jelek szerint valóban így történt.

Furlan a TikTok-oldalán osztott meg videót, amin a száját lebiggyesztve, sajnálkozva jobbra-balra billenti a fejét, a szóban forgó felvételre pedig (amin egy Pamela Anderson 90-es évekbeli sminkjét idéző filtert visel az arcán) a következőt írta:

Pam, ha meghalnék.

A videó alatt a 36 éves médiaszemélyiség azt írta, muszáj viccelődnie, így birkózik meg az elmúlt napokban látottakkal, a bejegyzése alatt viszont olyan intenzitással kezdtek el érkezni a nemtetszésüket kifejező kommentelők, hogy inkább törölte azt. A hozzászólások írói szerint Furlan tette teljesen szükségtelen volt, hangsúlyozták ugyanis, hogy Anderson mindig is tisztelettudó volt az irányában, illetve emlékeztették, hogy egy korábbi interjújában a modell azt mondta, örül annak, hogy Tommy Lee boldog az új feleségével.

@tatyanaaaliyah47 this is so unnecessary 😭😭😭 home girl had it up for 4 whole minutes lmao #greenscreenvideo #britanyfurlan #pamelaanderson #pamelaandersondocumentary ♬ original sound - tatyana aaliyah 💖

Brittany Furlan és Tommy Lee még 2018-ban házasodtak össze, fürdőköntösben álltak oltár elé.

Kapcsolódó
Pamela Anderson exe fürdőköntösben vette feleségül fiatal barátnőjét
Tommy Lee már negyedszerre állt oltár elé, úgyhogy nem gondolta túl a dress code-ot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik