Szórakozás

Media1: az X-Faktort a The Voice váltja az RTL-en

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Ez a formátum korábban már futott a TV2-n.

A Media1 több saját forrásra hivatkozva arról ír, hogy az RTL képernyőjén nagy változások lesznek a tehetségkutató műsorokat illetően. Ahogy írják,

a Media1 több megbízható iparági forrásból is úgy értesült, hogy bár tavaly ősszel már az énekesek toborozását is megkezdte az RTL az X-Faktor következő, 2023-ra beharangozott 12. évadába, az RTL Magyarország szerződést ír alá a The Voice című énekes tehetségkutató jogtulajdonosával, az ITV-vel arról, hogy idén a The Voice című formátum képernyőre kerülhessen. Úgy tudjuk, ez egyben azt is jelenti, hogy várhatóan idén nem az X-Faktor, hanem a The Voice magyar változata kerül adásba a televíziózás csúcsszezonjának számító őszi időszakban.

Információk szerint az RTL versenypályázaton nyerte el a formátum jogait a jogtulajdonostól (korábban már láthattuk a műsort a TV2-n egyetlen évad erejéig). A Media1-nél úgy értesültek, az X-Faktor teljesen nem merül feledésbe, a jövőben még terveznek vele, egyfajta pihentetésről van most szó.

Arról, hogy az X-Faktor jelenlegi zsűrijével (ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti, Herceg Erika) és műsorvezetőjével (Miller Dávid) hogyan tervezne a csatorna, amennyiben az információk igazak, nem számolt be a Media1.

Kérdéseinkkel kerestük az RTL-t és a TV2-t is, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik