Szórakozás

Egyik leghíresebb szerepére egy utcai kuruzsló beszélte rá Matthew McConaughey-t

ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 / AFP
ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 / AFP
Először azt hitte, a filmstúdió bérelte fel a jóst, hogy így próbálják meggyőzni.

A 2003-as Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film megdobta Matthew McConaughey karrierjét, onnantól kezdve a romantikus vígjátékok elsőszámú sztárja lett igen hosszú időre. A színész a Vanity Fairnek most arról beszélt, eredetileg nem is akarta elfogadni a neki szánt szerepet, de egy jósra hallgatott az ügyben, aki egy alkalommal elé állt az utcán.

Nagyon gondolkodtam, hogy igent mondjak-e a szerepre. Egyik este sétáltam a Sunset Boulevardon, amikor a semmiből elém ugrott egy fickó, ilyen jósféle, kuruzsló alak, aki nagyon gyorsan a jövőmről akart beszélni. Mondtam neki, tegye. Emlékszem, azt felelte: »Van egy film, amin most gondolkodsz. Egy romantikus vígjáték. El kell vállalnod a szerepet, mert ha nem, mindennél jobban bánni fogod majd egész életedben. Nagy dobás lesz, nagy élmény, csomó pénzt fogsz keresni.«. Nagyon jót nevettem rajta, de azért gondolkodóba ejtett. Másnap el is fogadtam az ajánlatukat.

McConaughey azt mondja, voltak kételyei a jelenet kapcsán, mert azt hitte, a stúdió felbérelte a jóst, hogy találja meg, próbála befolyásolni, esetleg szerződtettek egy színészt, aki kuruzslónak kiadva magát akart hatni a színész érzelmeire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik