Szórakozás

L.L. Junior: Én nem tudok óramű apuka lenni, nekem olyan az életem, hogy gondolok egyet, ide repülök, oda megyek

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Bízik abban, hogy volt felesége idővel rugalmasabb tud lenni a gyereknevelési kérdésekben.

L.L. Junior Dominikára utazik hosszabb időre. Az énekes a Fókusz stábjának adta utolsó interjúját az út előtt a budapesti reptérről.

Rengeteg dolog összezavart, ezért is lesz jó kimenni, rendbe tenni a dolgokat. Rengeteg könyvvel megyek, nagyon-nagyon jót fog tenni a magány

– ecsetelte a miérteket az énekes, hozzátéve, az el camino nem jó kifejezés a mostani útjára, de való igaz, egy kis önismeret lesz a pihenés alatt.

Én azt hittem sokáig, hogy társfüggő vagyok. Hogy nekem mindig kell valaki. Blankáról nem nagyon szeretnék nyilatkozni, biztos van oka ennek, nem szeretnék, bocsánat. Egyedül megyek, ez jót fog tenni mindenkinek

– fogalmazott Dárdai Blankáról, akivel kapcsolatban néhány napja felröppent a hír, szakított a két énekes. „Én nem tudok óramű apuka lenni, nekem olyan az életem, gondolok egyet, ide repülök, oda megyek, ha a gyerekkel tudok lenni minőségi időt, akkor engedje meg, rugalmasságot várok. Picit ez nehéz, van, akinél ez gyorsabban megy, van, akinél lassabban” – vélekedett még a volt párjával való gyereknevelésről L.L. Junior.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik