Szórakozás

VV Márió VV Lisszáról: Megláttam benne a fiatalkori anyukámat, ahogy gondoskodik rólam, ahogy rám néz

Nem a szerelmet jött keresni a villában, mégis úgy érzi, megtalálta.

VV Márió a múlt héten fel akarta adni a ValóVilágot, felvetését azzal indokolta, hogy egy toxikus kapcsolat részese lett. A versenyző később meggondolta magát, azt mondta, ráébredt arra, hogy a valódi problémája az édesapjának elvesztéséből fakad, nem a VV Lisszával való nézeteltéréseikből. A párnak azóta is volt egy nagyobb összeveszése, VV Márió ennek ellenére úgy véli, a lánnyal a villán kívül is szeretné majd folytatni a kapcsolatát.

Ő ténylegesen az a nő az életemben, akire én már nagyon-nagyon régóta vártam. Nagyon sok mindenben segített nekem, amikor mélyponton voltam, ő nyitotta fel a szememet, ő mondta el azokat a dolgokat, amikkel rávilágított arra, hogy mennyire fontos az, hogy egy sikeres férfi mögött – ahogyan mondani szokták – ott van egy nő

– magyarázta a versenyző, aki szerint a párja támogatása nélkül már feladta volna a játékot.

Én benne megláttam a fiatalkori anyukámat, ahogy gondoskodik, ahogy áll hozzám, amikor rám néz, egyszerűen csillog a szeme. Nekem nagyon imponál és nagyon átjön ez az egész érzés, mert egyszerűen furán fog hangzani, vagy nem fog furán hangzani, de én nem a szerelmet jöttem megtalálni a villában, de úgy érzem, megtaláltam a villában az igaz szerelmet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik