Szórakozás

Vajtó Lajos: A férfi maradjon férfi, a nő maradjon nő, és akkor nem probléma, ki mennyit visz haza

TV2
TV2
Szerinte intellektus kérdésre, ki-ki hogyan kezeli a párkapcsolatában a vagyonbeli különbségeket.

A Reggeli mai adásában Vajtó Lajos és Yvonne Dederick beszélgettek arról, ki-ki hogyan kezeli a vagyonbeli különbségeket a párkapcsolatában. Vitahelyzet nem igen alakult ki, mindketten egyetértettek abban, hogy nem az számít, melyik fél keres többet, inkább az a fontos, hogy szeretetben és egyetértésben haladjanak a közös cél felé.

Szerintem nem azzal van a baj, ki visz haza többet. Szerintem az az optimális, hogy minél többet vigyenek haza, tök mindegy, hogy a nő vagy a férfi, és azt a közös boldogságra fordítsák. A közös boldogság pedig úgyis a gyerekben csapódik le. Ez a fontos

– magyarázta Vajtó Lajos.

Már unalomig ismert az, hogy az apa férfi, az anya nő. Én meg azt mondom, hogy a férfi maradjon férfi, a nő maradjon nő, és akkor nem probléma, hogy ki mennyit visz haza. Ha van intellektus.

A beszélgetés végén Dederick (aki egyébként éppen esküvő előtt áll) felvetette, hogy jelentős vagyonkülönbség esetén érdemes lehet házassági szerződést kötni. Vajtó szerint ezzel felvetődik, hogy az egyik fél talán bizalmatlan, további érdekütköztetésre viszont nem maradt idő a témában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik