Szórakozás

„Hol volt rajtam bármikor is plusz 25 kiló?” – fogyasztószert reklámoznak Köllő Babett arcával

TV2
TV2
A színésznő szeretné elejét venni az átverésnek, aminek több követője is bedőlt.

Köllő Babett ma a Mokka vendége volt, ahol elmondta, az utóbbi időben az ő nevével is csalók élnek vissza: fogyasztószert reklámoznak az arcával, állítva, a piruláknak hála 25 kilótól szabadult meg a színésznő. Az átverésnek sokan be is dőlnek, a Sztárban Sztár leszek! mesetere elmondta, többen is írtak neki, hogy megvették a szert, hiszen hitelesnek tartják őt.

Utána olvasok, és mondom, de hát az van odaírva, hogy 25 kilótól szabadultam meg. Tehát ha hiteles vagyok számodra, a nyilvánosság előtt élem az életemet, mondom, hol volt rajtam bármikor is 25 kiló? Utolsó emlékeim szerint a szülésről is úgy mentem haza, hogy maradt rajtam hat, hét lehet.

Hogy elejét vegye a csalásnak, adott már ki közleményt, pereskedéssel viszont úgy véli, nem menne sokra, hiszen a pirulákat külföldi oldalakon árulják.

Egyből változtatnak, amint jelentjük, máshonnan jön a hirdetés. Nem tudok vele mit kezdeni. Az meg, hogy mi lehet benne, a legfélelmetesebb. Mert jó esetben nem méreg

– mondta Köllő, aki szerint nem tablettáktól kell csodát remélni, az életmódon érdemes változtatni, ő is heti háromszor jár edzeni a konditerembe, hogy megtartsa az alakját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik