Szórakozás

Till Attila: Az RTL-nél van Balázs mint szent tehén, aki keveset dolgozhat

TV2 és RTL
TV2 és RTL
A műsorvezető elmondta, mit gondol a két konkurens kereskedelmi csatornáról.

Till Attila és Ördög Nóra nemrég Miskovits Marci podcast-műsorában vendégeskedtek. A két műsorvezető évek óta a TV2-nél dolgozik állományban, ami azt jelenti, hogy akkor is kapnak fix havi fizetést, ha éppen nincs műsoruk a képernyőn.

Ez stabilitást ad az életünkben, megtisztelő, érezzük, hogy fontosak vagyunk, van egy ilyen része is. Viszont ez azt is jelenti, hogy bármikor rendelkezésre kell állnunk, bármikor megyünk és csináljuk a dolgunkat. Egyébként szerintem sokkal többet is dolgozunk így

idézi a Blikk Ördög Nórát.

Till Attila 21 éve van a csatornánál, és mint mondta, nagyon jól fizetnek nekik, viszont a pénz olyan tényező, amin mindig lehet vitatkozni.

Mi mindig azt gondoljuk, hogy értékesebbek vagyunk, ők meg mindig azt gondolják, hogy azért van ember… Valahol a kettő között van az igazság. Nagyon régóta állományban vagyunk, azért ennek van oka

– fogalmazott a tévés, majd összehasonlította a TV2-t az RTL-lel:

A csatorna is más. Az RTL-lel mindig az volt az érzésem, hogy nem annyira műsorvezetőcentrikus, mint a TV2. A TV2 nem csak azért vesz át embereket az RTL-től, mert el akarja lopni, hanem azt gondolja, ezek az emberek jó műsorvezetők, az RTL meg elengedte őket. Azt gondolja, neki sok műsorvezető kell, mert sok tartalmat gyárt, picit más univerzum, más az egész. Az RTL-nél úgy látom, hogy van Balázs [Sebestyén Balázs, műsorvezető – a szerk.] mint szent tehén. Ő az, aki keveset dolgozhat, ő mindig van. Bence [Istenes Bence, műsorvezető – a szerk.] is már kevesebbet, de azért ő is ott van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik