Szórakozás

Videón, ahogy dodgemmel száguldoznak az utcán egy skót kisvárosban

Veszélyes mutatvány volt, mégis mindenki nevetésben tört ki.

Bizarr esetet rögzítettek Musselburgh utcáin.  A skót kisvárosban egy vásári dodgemben hasított két ember, miközben mellettük autók haladtak el – írja a Mirror.

A felvételt készítő Amy Turner a TikTokra is feltöltötte a videót, amelyet eddig már több mint 430 ezerszer játszottak le.

@x_amy___x The things you see in Musselburgh 😂😂😂 #wimpey #Musselburgh #EastLothian #Scotland #Dodgem #Funny #pinkie ♬ original sound - AMY TURNER 💕

Mentségükre szóljon, hogy a járdán haladtak, így nem veszélyeztették az autósokat – csak a gyalogosokat. A dodgemezőket látva mindenki hangos nevetésben tört ki az alapvetően csendes lakóövezetben.

A párost nem nagyon foglalkoztatta, hogy veszik őket, simán továbbhaladtak.

A kommentelőket is felvidította az eset.

Egyesek szerint a felvételt látva bárki kitalálhatja, hogy az Egyesült Királyságban történt a „futam”, mások azzal viccelődtek, hogy egyre innovatívabb megoldásokat lehet látni az elektromos autók piacán.

Volt, aki arról számolt be, hogy ő is látott már hasonlót Leithben. A Mirror is azt írja, hogy már nem nagy szám dodgemezőket látni az utakon, öt éve is így furikázott egy férfi Harlow-ban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik