Szórakozás

Házasság első látásra: párkapcsolati realityt indít a TV2, ahol szakértők választanak párt a jelentkezőknek

tv2
tv2
Az amerikai Married at First Sight mintájára.

Új tévéműsorral érkezik a TV2: „a Házasság első látásra a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához” – áll a csatorna közleményében.

Az eredeti formátum 2013-ban indult Married at First Sight címen, már harminc országban vetítették. Ahogy a közleményben írják,

a benne szereplők nem a klasszikus jelentkezés-ismerkedés-randi-párválasztás idővonalon haladnak, hanem arra vállalkoznak, hogy teljesen vakon, egy szakértői csapat által számukra ideálisnak talált partnerrel az első találkozásukkor összeházasodnak.

A pszichológia és a társadalomtudomány területén elismert szaktekintélyek tudományos alapokra támaszkodva keresik majd az ideális párt a jelentkezőknek. A párok először az esküvőn találkoznak, és miután kimondták az igent, jön a nászút, összeköltözés, és a többi. Hat hét együttélés után a házaspároknak dönteniük kell: együtt maradnak, vagy külön utakon folytatják.

Akinek jó a memóriája, emlékezhet, a TV2-n majdnem hasonló címmel futott már ilyen műsor: annak Szerelem első látásra volt a címe, és Kósa L. Adolf vezette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik