Szórakozás

Rubint Réka a gyerekeiről: Ha tehetném, chipet ültetnék beléjük

TV2
TV2
Mint mondja, nem számít, mennyi idősek, mindig aggódni fog értük.

A Schobert házaspár a minap a Blikk Címlapsztori című műsorának vendégei voltak. Az interjú alatt a gyereknevelés is téma volt, melynek kapcsán Rubint Réka elmondta, nem számít, hány évesek a gyerekeik, folyamatosan aggódnak értük. Mint mondta, használnak helymeghatározó alkalmazást, de időnként úgy érzi, ez nem elég arra, hogy nyugodt legyen a fiatalok hollétét illetően.

Használunk lokátort, de ha tehetném, chipet ültetnék beléjük. Amikor nem érem el valamelyik gyereket, addig kutatok, míg meg nem találom, hogy kivel van, és hívom őt. Persze ilyenkor már úgy veszik fel, hogy anya, lemerültem, mindjárt, már töltőn van a telefonom

magyarázta a fitneszedző.

Egyébként én nem hívogatom őket, és általában anyai megérzés: mikor hívod? Amikor biztos, hogy nem elérhető. Van, hogy egy hónapig, amikor elmennek este a barátokkal, nem hívom őket. Aztán egy napon felhívom vagy ráüzenek, és látom, hogy nincs kézbesítve az üzenet, lever a víz. Akkor még várok, hátha ott nincs internet. Öt percet várok, hívom, nem kapcsolható. És akkor gondolkodom, hogy kivel is ment, hogy is ment, és akkor neki megvan az anyukája barátnőjének a száma… Ráírok, elkérem anyuka számát és akkor így megvannak.

A pár hozzátette, fel vannak készülve arra, hogy a gyerekeik egy nap kirepülnek a családi fészekből, de nehezen élik meg, hogy a lányuk, Lara már bontogatja is a szárnyait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik