Szórakozás

Krizsán Lili: Elkezdtem az egyetemet, de a kórházi kezelések miatt ott kellett hagynom

TV2
TV2
2021 novemberében 44 kilósan került kórházba.

Krizsán Lili, a Sztárban Sztár leszek! énekesnője 2021 novemberében került kórházba: mint kiderült, anorexiával küzdött, mindössze 44 kiló volt ekkor.

Nem szerettem magam, azt hittem, ha lefogyok, minden rendbe jön és jobb lesz. Először elhagytam a lisztet, a cukrot, majd szépen lassan minden mást, végül ott tartottam, hogy néha ettem egy kis répát, almát és salátát. Semmi mást. A legrosszabb állapotomban 39 kiló voltam, de kórházba 44 kilósan kerültem nemrég, bár akkor sem voltam jobban. Fáradékony voltam, ingerlékeny, szorongtam, bebörtönzött lelkileg ez az egész

mondta az énekesnő a Blikknek.

Krizsánnak mostanra sikerült legyőznie a betegségét. Jelenleg próbálja menedzselni az életét, izgalmas időszakot él meg, az ismerkedésre is nyitott.

Az egyetemet elkezdtem, de a kórházi kezelések miatt ott kellett hagynom. Mégis úgy gondoltam, bár az énekléssel szeretnék a jövőben is foglalkozni, nem árt, ha szakma is van a kezemben, így beiratkoztam egy kétéves pénzügyi ügyintéző képzésre

– magyarázta, hozzátéve: jelenleg is dolgozik, decemberben váltott munkahelyet.

Nem mindenhol tolerálják vagy fogadják el az életemet, de most megtaláltam azt a munkahelyet, amit minden egyéb elfoglaltságommal össze tudok hangolni. Nem éreztem jól magam az előző helyen, így decemberben váltottam. Igaz, most is pizzériában dolgozom, de nem csak futárkodom, hanem a pizzát is elkészítem. Mindent megcsinálok, ha kell, tésztát dagasztok. Pozitívan megyek előre, és lelkileg is jól vagyok.

– mondta az énekesnő, aki hamarosan szeretne visszaköltözni Budapestre, hiszen a feladatai nagy része a fővároshoz köti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik