Szórakozás

Harsányi Levente: A napokban mondta a fiam, hogy apa, sok a női lábról készült fotód

tv2
tv2
A neten is gyakran oszt meg ilyen tartalmat.

A Bors faggatta arról Harsányi Leventét, hogy elég sok tartalmat oszt meg női lábakról a közösségi oldalain. A tévés-rádiós azt mondja, „nagy rabja a női lábaknak”, és ezek alapján már Quentin Tarantino magasságokba emelkedett.

Harsányi azt mondja, egy nőben a külseje fogja meg elsőként, de minden elillan, ha nincsenek meg abban a belső értékek. De a lábak még itt is fontosak.

A hab a tortán egy szép női láb, azokkal a gyönyörű női cipőkkel! Komolyan mondom, hogy egyfajta retina-petting, egy vizuális beteljesülés. Ezzel senkit sem szeretnék megsérteni, csak igyekszem hangsúlyozni, milyen magával ragadó – legalábbis számomra. Egyébként épp a napokban mondta a fiam, hogy: »Apa, kicsit sok a női lábról készült fotó«. Nem tudom figyelmen kívül hagyni és gyártom a hülyébbnél-hülyébb Instagram-sztorikat, mint: »I láb you« és hogy »a siker csak egy lábnyújtásnyira van«. A dolog lényege tényleg az, hogy elkötelezett híve és rajongója vagyok a szép női lábaknak, azon belül a bokának, ezt pedig néha kihangsúlyozom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik