Szórakozás

Hajléktalan lett az egykori tinisztár karácsonykor

PATRICK BECHER / RTN - RADIO TELE NORD / AFP
PATRICK BECHER / RTN - RADIO TELE NORD / AFP

Az ezredforduló népszerű brit popegyüttese, az S Club 7 sztárja, Hannah Spearritt elárulta, hogy a brit lakhatási válság miatt gyakorlatilag „hajléktalanná” vált. Az énekesnő és színésznő, aki 1998 és 2003 között volt a héttagú popegyüttes tagja, karácsonykor egy barátja irodájában húzta meg magát párjával és két kisgyermekükkel.

Egy új interjúban a 41 éves Spearritt elmondta, hogy nem volt más választásuk, mint elköltözni, miután a főbérlő, aki két hónapot adott nekik arra, hogy elhagyják délnyugat-londoni bérelt lakásukat, előrehozta a költözés időpontját. A döntés miatt két napjuk maradt arra, hogy új helyet találjanak, és miután találtak egy rövid távú bérleményt, az ingatlan bérbeadója 6000 font (kb. 2 millió 700 ezer forint) előleg kifizetését kérte tőlük, amit Spearritt „őrült zsarolásnak” nevezett.

A főbérlőnknek szüksége volt a pénzre, az ingatlan pedig olyan gyorsan elkelt. Végül kevesebb mint két napunk maradt a távozásra. Az volt a szívás, hogy nem volt időnk másik helyet keresni

– mondta a Sunnak.

Spearritt és élettársa egy kávézót működtet, mely nemrég ideiglenesen bezárt, és további építési munkálatokra van szükségük, az üres ingatlant ezért raktárhelyiségnek használták, de azt mondták, hogy nem volt hova menniük, ezért a barátjuk irodájában maradtak.

Spearritt így nyilatkozott az S Club hírnevéről:

Az emberek azt hiszik, hogy mindannyian milliomosok lettünk, de sajnos ez nem igaz. Az volt, ami volt, és mi akkoriban jól éreztük magunkat.

Az énekesnő jelenleg nem akar részt venni az S Club 7 idei nosztalgia-turnéján egy közelmúltbeli egészségügyi probléma miatt. Az S Club 7-et Simon Fuller, a Spice Girls menedzsere alapította 1998-ban, és 2003-ig működött, azóta néha egy-egy koncert kedvéért újjáalakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik