Szórakozás

Emily Ratajkowski szeretne nyugodtan randizgatni, de a lesifotósok mindig lebuktatják

John Shearer / Getty Images
John Shearer / Getty Images
Zavarja, hogy nem tud úgy találkozni valakivel, hogy annak ne menjen rögtön híre.

Emily Ratajkowski egy podcast-műsorban beszélt arról, hogy bár élvezi a randizgatást, úgy érzi, a lesifotósok nagyon megnehezítik a dolgát. Mióta szeptemberben beadta a válókeresetet férje és kétéves kisfia apja, Sebastian Bear-McClard ellen, lefotózták már Pete Davidson, Orazio RispoJack Greer, és legutóbb Eric André társaságában is. Szerinte a rá irányuló folyamatos figyelem tönkreteszi az ismerkedés természetes folyamatát közte és partnerei között.

Próbálok lazán randizgatni, és nem lekötni magam, de elég nehéz ezt megtenni és közben tapintatosnak lenni a többi emberrel, akikkel találkozgatok. Bármikor elmegyek valakivel egy randira, arról mindenki tudomást szerez. Tehát a többi srác, akivel randizom, szintén látja, ami megnehezíti a dolgot, mert természetesen ilyenkor azt mondják: »nem is beszéltünk tegnap este«, és ott vannak képek, hogy éppen valaki mással vacsorázom. Ez szívás

idézi a modellt a PageSix.

Ratajkowski elárulta, gyakran tör rá szorongás emiatt, elszégyelli magát, és úgy érzi, bocsánatot kell kérnie. Mint mondta, előfordult már, hogy azért szakadt meg kezdődő kapcsolata valakivel, mert kitudódott a dolog, és a nyilvánosság miatt túl nagy lett a nyomás rajtuk. Azt is bevallotta, hogy ő sem igazán akar tudni arról, ha randipartnerei másokkal is találkoznak.

Kapcsolódó
Emily Ratajkowski most éppen Eric André komikussal kavar
A tengerparton, csókolózás közben fotózták le a párost.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik