Szórakozás

„Egy rosszindulatú, szánalmas kislány vagy!” – Szentesi Éva cikket írt Zámbó Jimmyről, Zámbó Krisztián kiakadt

Sugár Kinga és RTL
Sugár Kinga és RTL
Nem nagyon tetszett neki, ahogy az ő néhai apjáról írt Szentesi.

Királynak nevezte magát, de csak basáskodott címmel jelentetett meg írást Szentesi Éva a wmn.hu-n. Az író A Király című sorozatot vette górcső alá, ami Zámbó Jimmy életéről készült.

Szentesi a cikkben úgy fogalmaz a néhai énekesről, hogy az RTL-nél igyekezték bemutatni Jimmy életét úgy, hogy hiteles legyen, de az igazság sokaknak fájhat.

Zámbó Imre, a király ugyanis, ahogy már korábban említettem, nem volt kellemes ember. És akkor még finoman fogalmaztam. Ivott, mint a kefekötő, agresszív volt, igazi hímsoviniszta seggfej, aki basáskodott a felesége felett, közben nőzött. Szarfej volt azokkal, akikkel együtt dolgozott; kőkemény volt vele a munka, elviselhetetlennek tűnt, és hiába volt négy oktávnyi terjedelem a hangjában, amikor elkezdett lecsúszni a lejtőn, előfordult, hogy képtelen volt énekelni.

Szentesi a Facebook-oldalán is posztolta a cikket, alatta előkerült Zámbó Krisztián, a néhai énekes elsőszülött gyereke, hogy megfogalmazza kritikáit.

Te hogy jössz ahhoz, hogy ilyeneket állítasz Édesapámról? Hány éves voltál amikor élt, 3? Így akarod emelni a nézettséged ? Azt sem tudod, ki írta ezt a dalt, kicsi hölgy… mert Pásztor László írta még édesapám sikerei előtt! Ok, feminista vagy, de ne egy halott apa és férj, testvérről beszélj marhaságokat! Tegyél kutatásokat… viszont egy rosszindulatú, szánalmas kislány vagy!

Facebook / wmn

Ajánlott videó

Olvasói sztorik