Szórakozás

VV Sajti a barátnőjéről, aki korábban videóüzenetben szakított vele: Nem ér annyit 36 millió, hogy veszni hagyjam

Arra kérte a volt párját, ha lát esélyt az újrakezdésre, legyen ott a párbaján.

Közelít a ValóVilág újabb párbaja: a kiválasztott VV Sajti a héten sokak meglepetésére VV Barnát választotta ellenfeléül, ennek miértjéről a tegnapi adásban mesélt a nézőknek.

Megtörtént ugye a kihívás. Szerintem nem számított erre senki, hogy ez fog történni. Nyilván más volt a háttérben, hiszen a legjobb barátom és a legnagyobb bizalmasom itt a Barna, és ez folytatódni fog a kinti életben is. Viszont én ebben a formációban most az igaz szerelmet választottam, és az dominált inkább, hogy hol van az a választási lehetőtőség, ahol sokkal több esélyt látok arra, hogy esetleg nem én megyek vissza

– magyarázta a villalakó.

Nekem van kint egy szerelmem, még hogyha ez úgy is van a videó alapján, hogy vége van. Én ezt akkor sem fogom elfogadni. Eljött most az az idő, hogy nem ér annyit 36 millió, és semmilyen játék, hogy én ezt veszni hagyjam. Az utolsó pár mondatom, az hozzád szól, szerelmem. Arra szeretnélek megkérni, hogyha tényleg úgy érzed, hogy ezt meg tudjuk beszélni, és látsz arra esélyt, hogy tudjuk tovább folytatni, akkor kérlek legyél ott a párbajomon. Szeretlek nagyon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik