Szórakozás

Megyeri Csilla a rusnyázásról: Kihagytam a mondat elejéről, hogy brit kutatások szerint

RTL Klub
RTL Klub
Szerinte emiatt hangzott úgy, mintha a saját véleményét mondta volna 2017-ben a Púder című műsorban.

Megyeri Csilla 2017-ben a Púder című műsort vezette, ahol az esztétikai kezelésekről szóló adásban a következőt mondta a felkonfjában:

továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!

Az elhangzottakkal kapcsolatban Megyeri többször is megszólalt már, a minap viszont Lilu MAKEUP/DOWN című beszélgetős műsorában egy eddig ismeretlen részletet is megosztott a nézőkkel a nagy port kavaró felkonferálás körülményeiről.

Valóban nyers volt, erős volt a megfogalmazás. Nem is jól fogalmaztam meg ezt az egész felkonfot. Illetve kihagytam a mondat elejéről azt a részt, hogy brit kutatások szerint. Mivel ezt kihagytam, úgy jött le, mintha ez az én véleményem lenne

– magyarázta az influenszer, akinek annak idején az esztétikai doktornője ajánlotta a témát, egyúttal pedig azt is, hogy vendégként szerepel a műsorban,

Ez így jött össze. Utólag jön rá az ember, hogy ennek így kellett valamiért lennie. Nekem mindig álmom volt az, hogy országos médiában szerepelgessek, műsort vezethessek, de nem így. Engem akkor nagyon durván bántottak, fenyegettek. Három napig csak bőgtem, reggeltől estig, még éjszaka sem tudtam aludni

– emlékezett vissza.

Megyerinek végül a párja, Molnár Zsolt mondta azt, hogy kapja össze magát, hiszen erre vágyott, gondolja végig, mit tud kihozni a helyzetből. Az influenszer bocsánatot kért az elhangzottak miatt, úgy érezte ugyanis, hogy erre szükség van, mert nem akart senkinek sem rosszat.

2017 óta Megyeri több műsorban is szerepelt, köztük az Ázsia Expresszben, A nagy duettben és a Nyerő Párosban is, utóbbit tavaly meg is nyerték a kedvesével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik