Szórakozás

Rubint Réka: Olyan időszakon vagyok túl, ami önmagában megér egy könyvet

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Azt ígéri, hamarosan elmeséli, mi történt vele.

Rubint Réka a Mokkában azt mondta, örül neki, hogy vége lett 2022-nek.

Mindig azt gondolom, és úgy is élem az életem, hogy minden nehézség értünk van. Minden nehézség egy lehetőség a fejlődésre. Ezt csak akkor tudja az ember gyakorolni, megérteni, átélni, hasznosítani, ebből profitálni a későbbiekben, hogy ha foglalkozik önmagával

– fogalmazott, később pedig arról beszélt, milyen nehézségekkel nézett szembe az elmúlt időszakban, bár konkrétumokat egyelőre nem említett.

A 2022-es év vége minden szempontból nagyon nehéz volt, erről majd egyszer mesélek. Nem szeretek elhamarkodottan nyilatkozni, de el fogom mondani. Azt gondolom, hogy olyan időszakon vagyok túl, ami önmagában megér egy könyvet, az a három-négy hónap, onnantól kezdve, hogy kiestem a Dancing with the Stars-ból. Ma már nagyon hálás vagyok, hogy a jóisten kiemelt, mert én úgy vallom, hogy sok dolog történik az emberrel, de van, amikor az isteni gondviselés ott van rajtunk, és szerintem akkor rajtam volt. Vagyis biztos vagyok benne, hogy rajtam volt.

Elmondása szerint az életére a mélység és a magasság jellemző, nem nagyon van köztes út.

Ma már megtanultam, ha leesik valaki az asztal széléről, akkor nem mindegy, hogy a földre zuhan, vagy megáll az asztal és a föld között. Ez attól függ, hogy lelkileg, mentálisan mennyire vagy erős, mennyit foglalkozol magaddal.

Rubint Rékának tavaly egyebek mellett anyja halálát, valamint férje, Schobert Norbert sztrókját és szívműtétjét kellett feldolgoznia. Mint mondta, sokat számít, hogy családjával mindig ott vannak egymásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik