Szórakozás

Marsi Anikó a férjéről: Az biztos, hogy nem akarunk, és soha nem is fogunk elválni egymástól

TV2
TV2
Döcögősen indult a kapcsolatuk.

Marsi Anikó 18 évig volt Palik László felesége, mielőtt tavaly feleségül ment Gyarmati Gáborhoz. A híradós azt mondja, nincs sok értelme összehasonlítani a két házasságot, hiszen teljesen más éléthelyzetről van szó.

Az első házasságomban sok mindenhez tudatosabban álltam, sok mindent megterveztem, két fiút nevelve máshogy kellett helytállnom az anyaszerepben. Talán több volt bennem a megfelelni vágyás is. Ebben a kapcsolatban viszont semmilyen tudatosság sincs. Hagyom, hogy minden megtörténjen, az érzelmeim irányítanak, és ezt nagyon élvezem

fogalmazott a Bestnek a Tények műsorvezetője.

Második férjével először 2006-ban, egy esküvőn találkoztak, évekkel későbbi első randijuk pedig egy futás volt. Marsi bevallottan azért ment el a találkozóra, hogy lerázza a férfit, aki akkor már egy ideje udvarolt neki, mégis rendszeres program lett a közös testmozgásból. A híradós saját bevallása szerint akkoriban nagyon nem volt túl még a válásán.

Tizennyolc év, két gyerek, rengeteg közös kapocs. Az első fél év, amikor felmerült a válás gondolata, borzalmas volt. Ma már jóban vagyunk, de nem azért váltunk el, mert mindenáron barátok akartunk lenni. Sok időre volt szükségem, hogy túltegyem magam mindenen. Gábor érkezésekor ezért nem éreztem azt, hogy tökéletesen készen állok egy új kapcsolatra. Volt egy pont, amikor azt üzentem neki, ne keressen többet.

Végül fia világított rá nála, hogy nem zárhatja el magát a világtól. Öt hónapja házasodtak össze egymással. Férje azt mondja, „Anikó az a nő, akire mindig vágytam”.

Az egészen biztos, hogy nem akarunk, és soha nem is fogunk elválni egymástól…

– tette hozzá Marsi Anikó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik