Szórakozás

Channing Tatumot annyira megviselte a válása, hogy talán sosem nősül újra

Gareth Cattermole / Getty Images for Paramount Pictures
Gareth Cattermole / Getty Images for Paramount Pictures
Ijesztő volt számára a felismerés, mennyire különböző emberek ex-feleségével.

Channing Tatum interjút adott a Vanity Fairnek, a beszélgetés során pedig Jenna Dewannal való 2019-ben bekövetkezett válásáról is beszélt. Tíz évig voltak házasok, egy kislányuk született, aki most kilencéves.

Nagyon sokáig küzdöttünk a házasságunkért, bár mindketten tudtuk, hogy eltávolodtunk egymástól. Azt hiszem, fiatalon bemeséltünk magunknak egy történetet, és csak azt ismételgettük, bármennyire is kirívóan mutatta meg nekünk az élet, hogy milyen mások vagyunk. De amikor szülők vagytok, akkor igazán megmutatkoznak a kettőtök közötti különbségek, mert olyankor egész nap kiabáltok egymással. Másképp nevelitek a gyereket, és máshogy látjátok az egész világot

– fogalmazott a színész, majd arról beszélt, kezdetben nagyon félelmetesnek tűnt számára a szakítás, az élete teljesen kifordult magából. Később belátta, hogy pontosan erre volt szüksége ahhoz, hogy azzá váljon, aki mára lett. Végig a gyermekére koncentrált, ami szerinte a legjobb dolog volt, amit tehetett. Idővel lányával legjobb barátok lettek.

Nem tudom, hogy valaha megházasodom-e újra

– jelentette ki az interjú egy másik részében Tatum, aki egyébként 2021 óta Zoë Kravitz színésznővel randizik. Mint mondja, a kapcsolatok nem az erősségei, szívügyekben ugyanis gyakran túlságosan is próbálkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik