Szórakozás

Yvonne Dederick a lányáról, Mardollról: Nem is akarok mindent tudni, nem a barátnője vagyok

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Az üzletasszony szerint fontos, hogy a szülők és a gyerekeik között őszinte kapcsolat legyen, és a fiatalok ne érezzék úgy, hogy hazudniuk kell.

Yvonne Dederick és a lánya, Mardoll ma a Reggeliben vendégeskedtek, ahol a kapcsolatukról meséltek a nézőknek. Mint mondták, néha nagyokat veszekednek, de alapvetően mindig is őszinték voltak egymással.

Nem próbáltam annyira rátelepedni a Catherine-re soha, hogy na, most én mindennek a tudója vagyok. Ez nekem is nagyon unszimpatikus volt a felnőttektől, amikor én voltam gyerek

– magyarázta az üzletasszony, hozzátéve: fontosabbnak tartja, hogy őszinte kapcsolat legyen közte és a lánya között, mintsem hogy úgy érezze, hazudnia kell, ezzel akár veszélybe is sodorva magát. Ennek ellenére volt rá példa, hogy Mardoll is elszökött otthonról, hogy bulizni menjen.

Ez nem jelenti azt, hogy azért ő mindent elmondott nekem. Nyilván voltak dolgok, amiket utólag. De az fontos volt nekem, hogyha baj van, akkor inkább szóljon, és nem fogok utána neki papolni. Hanem érezze, hogy mindig számíthat rám. És valamilyen szinten nem is akarok mindent tudni. Nem vagyok a barátnője, hanem az anyukája vagyok

– magyarázta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik