Szórakozás

Bontókalapáccsal és sörétes puskával támadtak egy házra, a kamera mindent rögzített

Hátborzongató jelenetet rögzített egy ház biztonsági kamerája az angliai Bradfordban. Egy bukósisakos férfi egy bontókalapáccsal próbálta betörni a bejárati ajtót, míg társa leadott egy lövést egy sörétes puskából.

Két férfi érkezett meg egy házhoz január 11-én, hajnalban az angliai Bradford egyik csöndes utcájában. Az egyikük, aki motoros sisakot viselt egy bontókalapáccsal esett neki a bejárati ajtónak, miközben símaszkos társa a megtöltött egy sörétes puskát. A hátborzongató jelenetet az ajtócsengő kamerája rögzítette – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A kalapácsütéseket követően egy nő kiabálása hallatszik a felvételen. A következő pillanatban a fegyveres férfi felemeli, majd elsüti a puskát. A kalapácsos támadó erre odamegy a társához, és megkérdezi tőle, hogy miért lőtt. A felvételnek ezen a ponton vége szakad.

A rendőrség az üggyel kapcsolatban közölte, hogy incidensben senki sem sérült meg. Egy 29 éves férfit január 15-én őrizetbe vettek és emberölés kísérletének gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik