Szórakozás koronavírus

Elhunyt feleségét megformáló, életnagyságú szilikonbabával él együtt egy indiai férfi

YouTube / SCMP Clips
YouTube / SCMP Clips
Harminchat évnyi házasság után veszítette el a feleségét egy nyugdíjas kormányzati alkalmazott Indiában. Hogy enyhítse fájdalmát, a 65 éves férfi életnagyságú szilikonbabát készíttetett néhai párjáról.

Nagyjából 1,2 millió forintnak megfelelő összeget költött egy 65 éves indiai férfi arra, hogy elkészíttesse elhunyt felesége életnagyságú szilikonmását – írja az Independent című brit lap.

Tapas Sandilya 59 éves 2021 májusában, a koronavírus-járvány második hullámában halt meg. Mivel a fertőzötteket szigorúan elkülönítették, az asszony magányosan halt meg a kórházban, a férje nem lehetett mellette.

A férfi egy helyi lapnak azt mondta, a feleségével tíz évvel ezelőtt ellátogattak Mayapurba, a Krisna-tudatú hívők templomába, ahol lenyűgözve nézték az egyházalapító Abhaj Csaranáravinda Bhaktivedánta Szvámi Prabhupáda élethű szobrát. Az asszony akkor azt mondta a férjének, hogy ha ő halna meg előbb, szeretné, ha a férje egy hasonló szobrot készíttetne róla. Az asszony halála után a férfi elhatározta, hogy teljesíti felesége akaratát.

A baba Sandilya nappalijában egy hintaágyon ül, ez volt az asszony kedvenc helye a házban. A férfi azt mondja, a családtagjai közül sokan ellenezték a tervét, de azét voltak, akik támogatták.

„Ha természetes, hogy elhunyt szeretteink bekeretezett fotóit tartjuk otthon, miért ne tarthatnánk róluk szobrot?” – teszi fel a kérdést az özvegy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik