Szórakozás

Kiszállt a kocsijából, a következő másodpercben hatalmas szikla zuhant a járműre

Wally Skalij / Contributor / Getty Images
Wally Skalij / Contributor / Getty Images
Örökké hálás lesz barátnőjének a kaliforniai Mauricio Henao, mert ha a nő nem hívja fel kedden reggel, valószínűleg már nem élne.

Egy hatalmas szikla zuhant egy hegyoldal mellett parkoló Toyota Priusra kedden reggel a kaliforniai Malibuban. A sofőr a becsapódás előtt néhány másodperccel szállt ki a kocsiból – írja a CNN.

Mauricio Henao az autója vezetőülésében ült, amikor a felhívta a barátnője, hogy megkérje, nézze meg, nem maradt-e a táskája az autóban. A férfi kiszállt, majd néhány másodperccel később hangos morajlást hallott. A következő pillanatban egy hatalmas szikla zúzta szét az autót. A sziklaomlás egy másik autó egyik szélvédőjét is betörte, a törmelék négy sávot terített be, de szerencsére senki sem sérült meg.

Henao azt mondja, sokkolták a történtek. Örökké hálás lesz a barátnőjének, mert ha a nő nem hívta volna fel, az autóban ült volna, amikor szikla a tetőre zuhant.

A sziklaomlást valószínűleg a Kaliforniára a múlt héten lecsapó, sohasem látott méretű viharok okozták. A hatalmas esőzések következtében 25 millió ember otthonát fenyegeti árvíz. A délnyugati államban a következő napokban is extrém időjárásra készülnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik