Szórakozás

L.L. Junior: 50 éves korom után már nem fogok zenélni, addig még van egy nyolcasom

RTL
RTL
Számára a nyugalom és a békesség a legfontosabb.

L.L. Junior a Fókusznak adott interjút, amiből kiderült: betelt nála a pohár, az elmúlt két évben ugyanis jóval többet foglalkoztak vele a kommentelők és az újságírók, mint amennyit szerinte érdemes lett volna. Mostanában leginkább a válása és a Fekete Vonat-botrány kapcsán került előtérbe, elmondása szerint rágalmazás és jóhírnév megsértése miatt jogi lépéseket is tervez tenni.

Karrierjével kapcsolatban tavaly év végén tett bejelentést, miszerint nem vállal több klubkoncertet, inkább kevesebb, de élőzenekaros fellépéseket szeretne. Nem mindenáron és nem mindhalálig szeretne zenélni.

42 éves vagyok, minden klubom teltházas, ahová megyek, úgyhogy ez nagyon jó érzés. De a gerincem, a testem és a fizikumom már nem bírja ezt az utazást. Mindig szerelem lesz a zene, csak láttam Bódi Guszti szívinfarktusát, Aradszky Laci is itt van előttem, ahogy két koncert között aludt egy kicsit, megpihent gyönyörűszépen. Én nem így szeretnék elköltözni, hanem akkor a családommal, nyugodtan. Azt gondolom, 50 éves korom után már nem fogok zenélni. De addig még van egy nyolcasom, egy aktív hármasom biztos. Nekem ez az első: a békesség, a nyugalom, és hogy szerelemből szeretek zenélni ilyen jókedvűen, és semmiképpen nem a pénzért

– nyilatkozta a rapper.

 

A zenész abbéli terveiről is mesélt, hogy a válása kimondása után kétlaki életet szeretne élni. Erről először a múlt héten beszélt:

Kapcsolódó
L.L. Junior egy ideig Dominikán fog élni és dolgozni
Ott tradicionális kubai zenekarral fog fellépni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik