Szórakozás

Idegösszeroppanást kapott a Unique énekesnője, mikor befutott a zenekar

TV2 / Ódor Dorottya
TV2 / Ódor Dorottya

Idén 25 éves az ezredforduló népszerű magyar popegyüttese, a Unique. Az évforduló apropóján Völgyesi Gabi énekesnő a Blikknek adott interjút, amiben arról is beszélt, nehezen viselte, amikor egyik pillanatról a másikra sikeres lett a zenekar. Akkoriban másodéves hallgató volt az ELTE jogi karán.

Nehéz időszak volt, mindkét sikert imádtam és akartam. Idegösszeroppanásom lett, elmentem orvoshoz is miatta. Volt négy-öt nap, amikor mindennap és mindenen sírtam. Kiadtam a feszültséget, és ettől jobban lettem

– nyilatkozta az énekesnő, aki szerint manapság már tudatosabban igyekeznek átélni a sikereiket.

Völgyesi jelenleg is a Unique másik tagjával, Kovacsics Ádámmal él házasságban, két gyerekük van. Az énekesnő elmondta, nem könnyű összeegyeztetni a közös munkát a magánéletükkel, de megoldják.

Hétköznap alig van időnk magunkra. Kettesben is ritkán tudunk lenni. Havonta-kéthavonta előfordul, hogy kitűzünk egy napot, amikor nem dolgozunk, ilyenkor sétálunk, beszélgetünk, ebédelünk, de akkor is csak délután négyig jut időnk egymásra, mert menni kell a gyerekekért az iskolába. Előfordul, hogy napközben felhívjuk egymást, és időkorlát nélkül beszélgetünk, ez szokott még működni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik